Avrusningsklinikk for alkoholmisbruk

21 mars 2019
Maria Laugesen
Avrusningsklinikk for alkoholmisbruk

Sliter du med alkoholmisbruk, og ønsker du å komme ut av din avhengighet? Da kan en avrusningsklinikk kanskje være løsningen for deg. Rusavhengighet finnes i mange grader og varianter, og klinikker kan hjelpe personer på alle nivå av deres misbruk. Det kan være vanskelig å spørre venner eller familie om hjelp, og ofte møtes man med god vilje men manglende forståelse eller kompetanser til å hjelpe. En avrusningsklinikk kan hjelpe deg på en diskret, skjermet og profesjonell måte til å komme deg ut av din avhengighet og tilbake til ditt liv uten misbruk.

På en avrusningsklinikk finnes det forskjellige behandlingsmetoder, og den endelige fremgangsmåten avhenger av dine personlige ønsker og behov. Derfor planlegges forløpet alltid i fellesskap med deg for å sikre et individualisert og skreddersydd program. Forløpet består som regel av en kombinasjon mellom psykologiske øvelser og støtte sammen med medikamentbasert avrusning. Det første består av forskjellige teknikker, motivasjon, samtaler og støtte slik at du kan få større tro på egen mestring og bli mer motivert for å komme deg ut av ditt misbruk. Det siste fokuserer på å lindre de abstinenssymptomer som kan og vil oppstå i forbindelse med at du slutter å drikke. Disse to elementer kombinert sikrer de beste resultater, og kan hjelpe deg til å komme deg ut av din avhengighet på en hensiktsmessig, effektiv og holdbar måte.

Er du interessert i å høre mer om avrusning og dine muligheter, da kan du besøke https://www.heimveg.no/behandling/. De er en klinikk med 25 års erfaring, som alltid setter klienten i sentrum og arbeider på et utrolig høyt faglig nivå. Med en tverrfaglig innsats og skreddersydde forløp kan de hjelpe deg med din avrusning. Du kan kontakte de i dag for å høre mer om deres tilbud og forløp, og ta en helt uforpliktende snakk om hvordan de kan hjelpe deg.

Flere nyheter