Bestill et fint postkasseskilt til familien

21 januar 2021
admin

En av de tingene jeg husker veldig godt fra da jeg var liten var at jeg var så innmari glad i å gå rundt på byggefeltet der venninnen min bodde og se på alle de forskjellige typene postkasseskilt som familiene rundt omkring hadde. Vi bodde mye lenger ut på landet, langt inne i skogen, og det var ikke bare huset vårt som var annerledes.

Vi hadde også verdens mest kjedelige postkasseskilt. Jeg vet ikke hvorfor jeg var så opptatt av det, men jeg syntes det var så koselig når familien hadde laget postkasseskilt med illustrasjoner av dem. Sikkert på grunn av det, var en av de tingene jeg ønsket meg da familien min kjøpte hus, at vi skulle ha et fint postkasseskilt. 

Først var det bare illustrert mannen min, meg og hunden vår, men etter hvert måtte vi kjøpe et nytt når familien vår ble større. Vi fikk anbefalt å kjøpe fra sohu-shop og de er bare så innmari søte de skiltene de har der. Vi hadde masse å velge mellom og endte opp med å være veldig fornøyde med det vi til slutt valgte.

Illustrert postkasseskilt

Det er alltid koselig å få post av noen man er glad i, men det er bare enda mer hyggelig når man kan hente det ut av en postkasse som man har fått illustrert med den lille familien sin. Det endte for oss også med å bli en morsom og fin måte å få ungene til å hente posten.

De syntes at det var koselig å gå ut i postkassen for å se på bildet som var der, og det å ta med posten inn var en del av den opplevelsen de ville ha. Så hvis alene det å ha familien på postkassen kan gjøre at ungene vil gjøre flere plikter, uten å føle at det er en plikt, så er jeg helt med på den.

Flere nyheter