Billig og flott veggdekorasjon med wallstickers

20 mai 2019
Maria Laugesen
Billig og flott veggdekorasjon med wallstickers

I de fleste hjem er det de små detaljer som er med til å skape helheten, og det er her man virkelig får et personlig og unikt uttrykk i innredningen. Med kun små, simple endringer kan man skape et helt nytt rom med en fullstendig annerledes inntrykk og atmosfære enn det hadde tidligere. Wallstickers er et herlig eksempel på dette. Klistremerkene kan monteres på veggen eller andre overflater som skap, fordi de fester på langt de fleste underlag. Her kan de være med til å skape nye dimensjoner i rommet, få inn farger og liv, eller uttrykke noe personlig gjennom enten motiver eller tekst. 

Wallstickers er en billig, simpel og rask måte å tilføre noe nytt til innredningen, og resultatene kan bli fantastisk flotte. For eksempel kan du skape en kjærlig og varm atmosfære på soverommet ved å plassere en wallsticker med en søt tekst eller kanskje små hjerter rundt i rommet. Du kan også velge stilige wallstickers med enten de populære verdenskart eller skylines fra noen av verdens største byer. Dette gir en veldig moderne og urban stil i rommet, og det er noe som er veldig populært å anvende i stuen. Skal barnerommet ha et frisk pust, da kan dyr og natur, tegneserier eller morsomme figurer være en helt opplagt løsning. Eller er du kanskje mer til kunstneriske wallstickers med Banksy eller andre kunstnere? 

Slik finnes det wallstickers for ethvert rom, for enhver aldersgruppe og for enhver smak. De kan også plasseres på for eksempel postkassen og illustrere hele familien med bilder og navn, eller kanskje som navneskilt på døren til barnerommet. Det er helt opp til deg hvordan du vil anvende wallstickers i din innredning, og det finnes uendelig med muligheter. Husk på at wallstickers er enkle å fjerne igjen, slik at du kan skifte mening med tiden. 

Flere nyheter