Forebygge hårtap hos menn

17 september 2019
Maria Laugesen
Forebygge hårtap hos menn

Vårt hår er viktig for vårt utseende, og de fleste har en helt særlig preferanse i forhold til hvordan håret skal se ut. For menn finnes det mange frisyrer å velge mellom – både korte og lange varianter. Men felles er at de fleste menn ønsker selv å kunne velge hvor mye hår de har på hodet. For selvom det kan være utrolig flott å være skallet, så er det et valg man selv ønsker å ta. Av den grunnen er hårtap et stort problem for menn, som kan få veldig stor betydning i deres hverdag.

Hårtap er en naturlig prosess av aldringen, men kan for noen komme tidligere i livet og dermed bli et problem. Da skjer det at man ikke får nytt hår, og det gamle faller av. Og dette resulterer da i gradvist tynnere og mindre hår. Selvom genetikken spiller en vesentlig rolle, så finnes det flere ting du selv kan gjøre for å forebygge hårtap menn. Blant annet gjelder det om å ha en sunn og variert kort samt få nok veske, for å sikre at håret får den nødvendige næringen innefra. Du bør også tenke over din daglige hårpleie, hårvask og hvilke produkter du anvender til hverdag.

Men det er dog også noen ganger nødvendig å supplere med produkter som spesifikt går inn for å forebygge hårtap og fremme ny hårvekst. Nettopp dette kan du finne hos PureGrow, som har spesialisert seg på området. De leverer en serie av produkter som direkte går inn og stimulerer hårveksten i håret og skjegget – både utefra og innefra. Deres produkter er utrolig effektive, men samtidig sikre å anvende helt uten bivirkninger. Du kan lese mer om deres produkter på nettsiden, og bli klokere på hvilke metoder som er relevante for deg å anvende for å forebygge og minske hårtap nå og  i fremtiden.

Flere nyheter