Forny garasjen med trapesplater

05 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Det kan kanskje være på tide å gi garasjen litt nytt liv hvis det har vært et prosjekt som har stått lenge, og som kanskje ikke matcher resten av boligen lenger. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan gjøre, og hvordan du kan bruke trapesplater for å fornye garasjen. 

På tide å fornye garasjen 

Det er flere ting man kan gjøre når det er på tide å fornye garasjen. Man kan for eksempel ta en kikk på innredninger. Er det sånn at man får gjort det man skal i garasjen – bruker man den som man hadde tenkt? Er det bare et sted å parkere bilen, eller er det også et hobbyverksted? Hvis det er det siste er det en rekke ting du kan gjøre for å gjøre garasjen litt mer flerfunksjonell, så du rent faktisk kan bruke den til det du har tenkt til.

Trapesplater

Det kan være å bygge en liten arbeidsstasjon, lage en god oppbevaringsløsninger eller kanskje til og med gjøre det litt hyggelig med tepper og puter. Det er mange muligheter. Det er jo ikke sånn at man kun kan bruke garasjen til bygge- eller mekke-relaterte hobbyer, men man kan også fint bruke garasjen til en samling eller lignende. Da er det lurt å legge til rette. 

Slipp lys inn 

Hvis du skal bruke garasjen din, er det også lurt å sørge for å slippe lys inn. Da kan man jobbe i dagslys og kanskje til og med bruke den som atelier. En smart måte å slippe lys inn er faktisk gjennom taket. Hvis det allikevel kanskje er på tide å skifte ut taket på garasjen, så kan trapesplater være en god løsning. Trapesplater kan nemlig være transparente og sørge for at du får nok lys inn i garasjen. Da blir den hyggeligere og mer funksjonell.

Flere nyheter