Hjelp! Hva gjør man når man har låst seg ute midt på natten?

29 august 2022
Johanne Larsen

editorial

Er det ditt verste mareritt å låse deg ute? Da er du faktisk ikke alene, det er mange som er redd for nettopp det, og som har angst for å glemme nøklene eller miste dem. For hva gjør man egentlig da? Det skal vi se litt nærmere på her, så du vet akkurat hva du skal gjøre hvis du låser deg ute en kald vinternatt. 

Gjenvinn kontrollen – finn en god låsesmed 

For det er ikke så rart at mange er redd for å låse seg ute. Det er nemlig noe som gir et tap av kontroll som mange ikke liker. Det å ikke ha tilgang til sin egen bolig kan være veldig ubehagelig. Man har alle tingene sine der, og for de fleste er hjemmet en trygg base man kommer hjem til. Da kan det føles svært ubehagelig hvis man rett og slett ikke slipper inn i sitt eget hjem. Men hva gjør man egentlig da, hvis det skulle skje?

låsesmed Lier

Det er jo faktisk sånn at man kan få tak i en låsesmed hvis man kommer til å låse seg ute. Da kan man få hjelp til å komme inn. Det er lurt å kartlegge gode låsesmeder i nærheten hvis man er redd for å låse seg ute, da kan man nemlig vite at man får hjelp. Men hva hvis det er helligdag – eller kanskje til og med midt å natten? 

Finn en låsesmed som alltid er åpen 

Hvis det er midt på netten, helg eller kanskje til og med helligdag, er det lurt å finne en låsesmed som har åpent hele døgnet. Dem er det mange av, og da kan du ringe når som helst. Det kan for eksempel være en låsesmed i Lier. Du finner heldigvis trygge og gode låsesmeder overalt, som kan hjelpe deg akkurat når du trenger det, så du slipper å overnatte på hotell – eller enda verre – ute. 

Flere nyheter