Innred med en flott pendellampe

05 oktober 2021
Johanne Larsen

Visste du at man kan innrede med lys? Her skal vi se litt nærmere på hvordan du effektivt kan bruke lamper når du innreder, og få akkurat det uttrykket du har lyst på. 

En lysskulptur i hjemmet 

Når man bor i et mørkt land som Norge, så blir lamper utrolig viktige. Det kan godt være vi er bortskjemt med dagslys om sommeren, men det er mildt sagt det omvendte som er tilfellet om høsten og vinteren. Da blir vi nødt til å skape vår egen stemning og atmosfære med lys, og da er det kunstig lys det er snakk om. 

Derfor er det ikke likegyldig hva slags lamper du har i hjemmet. Det finnes mange forskjellige lamper å velge mellom, og det er faktisk et av de områdene, der du kan definere stilen din og understreke den på en smart måte. I tillegg finnes det mange klassiske designlamper som sier mye om hvem du er, hva du liker og hvilken referanseramme du har. Derfor skal man ikke undervurdere lamper. Man kan nemlig bruke dem aktivt i innredningen, og det er noe man kan ha lenge. Man kan for eksempel enkelt bruke lamper som utgangspunkt for innredningen, og planlegge resten av interiøret rundt. Det kan man gjøre på flere måter. Man kan ta utgangspunkt i ting som form, eller kanskje til og med farge, og så kan man planlegge innredningen ut ifra hvordan lyset faller fra lampen. Er det noe i boligen du vil highlighte? En koselig krok, en flott pyntegjenstand? 

https://lampemesteren.no/ kan man finne et stort utvalg av lamper, så du kan finne lamper til hjemmet som passer perfekt til din stil og dine behov. Da kan du innrede med lamper som små lysskulpturer i boligen din, og skape stemning med lys og lamper – som er flotte møbler i seg selv. 

Flere nyheter