Koselig belysning med LED strips

07 desember 2021
Maria Laugesen

editorial

Det er ingen tvil om at LED er fremtiden innen lyskilder. Det er mer effektivt og sparer derfor både miljøet og din økonomi for unødig belastning, samtidig med at det holder mye lengre enn de tradisjonelle lyspærer. Men LED er faktisk mye mer enn lyspærer, og gir deg mange muligheter for belysning.

Bli kreativ med LED

LED-teknologien finnes selvfølgelig i lyspærer av alle typer, uansett om det er til gulvlampen, en vegglampe eller spots. Men det kommer også i mange andre former, som for eksempel lysrør eller de kule LED-strips.

LED-strips er lang rekker av små lysdioder, som er plassert på en type bånd. Når lyset er på, ser det derfor nesten ut som én lang kjede eller snor av lys, og det gir et utrolig flott uttrykk. Du kan bruke de stilige led stripe for seg selv ved å plassere dem f.eks. i taket, i gulvet eller rundt vinduet for å skape en koselig belysning. Men de kan også legges i rør eller pakkes inn på andre måter, så du ikke ser selve båndet men bare det fine lyset.

image

Bruk de med smart home løsninger

LED-strips er perfekte som kose-belysning på soverommet, i stuen eller andre rom der du vil ha et dempet, kreativt og koselig lys. Vil du ha enda flere muligheter, da kan du installere en smart home løsning og integrere denne med dine LED-strips. På den måten vil du få muilgheten for å justere i lysstyrken og tilmed endre på lysets farge, når du vil og hvor du vil.

Da kan du få fargerike lys på barnerommet når det skal være lek og moro, og du kan velge et dempet varmt lys når dere skal kose dere i stuen på kvelden. Det gir mange muligheter for kreativitet og skaper fleksibelt og personlig belysning i ditt hjem.

Flere nyheter