Reiser til utlandet med praksis på sykehus

15 april 2021
Maria Laugesen

Har du lyst å lære mer om hvordan hverdagen ser ut for en lege, sykepleier eller annet personale på et sykehus? Og vil du lære dette i eksotiske og spennende omgivelser? Da vil du helt sikkert elske en reise med TryMedics. Her får du nemlig kombinasjonen av praksis og opplevelsereise i en herlig forening.

Bli klokere på ditt studievalg

Try Medics’ forløp henvender seg til unge som enten venter på å søke inn på et studie på helseområdet eller som allerede studerer helsefag. Formålet er at du kan bli klokere på hvordan hverdagen ser ut på et sykehus, samtidig med at du kan utvikle dine kompetanser – både personlige og profesjonelle. Det er derfor opplagt til deg som er litt i tvil om din fremtidige karriere, eller deg som ikke kan vente med å få praksis erfaring.

Når du deltar i et forløp med TryMedics reiser du med andre unge, og du vil derfor dele hverdagen din med personer som har samme interesser som deg. Det gir en unik mulighet til å skape relasjoner på tvers av kulturer og geografi. 

Din praksis vil i hovedsak bestå av observasjoner, forklaringer fra personale og teoretisk undervisning på sykehus, slik at du kan bli klokere på om en hverdag i helsefaget er det riktige for deg.

Sikkerheten er i topp

Hos Try Medics har de samarbeid med sykehus i utlandet, og på disse venter noen veldig kompetente og erfarne mentorer på deg. Du blir tilknyttet en mentor i ditt interesseområde, slik at du alltid har en som du kan følge og som du kan spørre om hjelp og veiledning. 

Sikkerheten på hele oppholdet er helt i topp. Du kan være sikker på at du blir tatt hånd om fra start til slutt og får hjelp til det praktiske slik at du ikke selv må sitte igjen med spørsmål og bekymringer.

Flere nyheter