Skal du sende pakke til frankrike?

15 februar 2021
admin

Drømmer du også om den gangen verden bokstavlig talt lå åpen foran oss og vi kunne dra på helgetur til Frankrike for å besøke venninner eller dra på spontan ferie med kjæresten eller bare en av de utallige andre reisene vi kunne dra på uten å skulle tenke over noe som helst?

Verden ser litt annerledes ut nå og det å besøke venninner i Frankrike føles som en drøm om en annen tid. Det er rart å tenke på at et land som er så nærme, plutselig føles så langt borte. Men når man ikke kan besøke hverandre må man finne på noe annet hyggelig i stedet for. 

Venninnen min og jeg sender hverandre pakker. Det å sende pakke til frankrike var noe jeg skulle finne ut av hvordan fungerte før jeg kunne sende den første pakken til henne. For det å sende til utlandet er ikke bare bare og det var en del dyrere enn det jeg hadde forestilt meg – hvertfall hvis man bare gikk på posthuset, sånn helt tradisjonelt.

Send pakkene dine i god tid

Når man skal sende pakker til utlandet under denne pandemien som ingen av oss slipper unna, så tar ting litt lenger tid enn det pleier. Da jeg skulle sende pakke til frankrike ble jeg fortalt at det ville være smart å regne inn litt ekstra tid hvis det var snakk om en gave til noens bursdag eller en gave i anledning av jul eller en annen høytid.

Det å sende pakke til frankrike endte heldigvis med å være litt lettere enn det jeg hadde fryktet etter at jeg fant den riktige leverandøren, og ikke minst ble prisen litt snillere enn det jeg hadde fryktet først. Ikke noe galt i det for å si det sånn, for det å sende post burde ikke holdes tilbake av evig stigende priser.

Flere nyheter