Skal du starte opp en produksjon?

19 juli 2020
admin

Skal du starte opp en produksjon?

Gratulerer! Du har akkurat tatt en skikkelig spennende beslutning. Men hva nå liksom? Du har sikkert hundre forskjellige ting å tenke på, holde styr på og masse forskjellige ting som skal prioriteres, kjøpes og bestemmes. Heldigvis er det noen ting man kan få hjelp til og med mindre du vet like mye som ekspertene selv, vil jeg klart si at produksjonsutstyr er et av stedene der jeg ville gi ansvaret over til noen andre.

 

Produksjonsutstyr av høy kvalitet

Når du skal starte opp helt fra bunnen forstår jeg at det er mange utgifter – tro meg. Men en av de feilene mange gjør er å gå ned på utstyr fra starten. Det føles selvsagt bra å betale mindre, men sannheten er at man i siste ende nok kommer til å betale mer. På mange måter kan man se det å kjøpe produksjonsutstyr som å kjøpe en sykkel. Det å kjøpe billig føles bra i øyeblikket, men prisen innhenter deg veldig raskt i form av reparasjoner og vedlikehold og utskiftning av deler som ikke holder like bra. Hos for eksempel Volf kan du investere fra start og være sikret produksjonsutstyr som virkelig er av høy kvalitet. 

Fremstilt i Norge

Lokal produksjon er bra av mange grunner. Det er mer bærekraftig å produsere lokalt, både fordi råvarene ikke skal fraktes så langt og fordi det ikke skal brukes så mye energi i form av bensin eller diesel på reiseveien, men det er faktisk også bra for de som kjøper. Det er bra fordi lokalt betyr at det er billigere for produsenten å levere, som betyr at det er billegere for deg å kjøpe produksjonsutstyr og det er mindre ventetid for å få tingene du har bestilt. Ganske enkelt genialt hvis du ser etter noe som kan gi deg det du har behov for, til en god pris, men som samtidig har en fremtidsrettet og lønnsom ambisjon og profil. 

Flere nyheter