Finn den perfekte kjøreskolen for deg

08 desember 2020
admin

Finn den perfekte kjøreskolen for deg

Når man endelig har bestemt seg for, eller får lov til, å ta lappen er det eneste man tenker på kjøretimer, teori og de prøvene man skal gjennom for å komme ut på den andre siden, der man kan sette seg inn i bilen og kjøre. Helt alene. Men før man kan det skal man velge en skole. Jeg valgte denne https://www.rognetrafikkskule.no/ og er i gang der nå.

Ulik tilgang

Hver skole har sin egen tilgang til det teoretiske og praktiske stoffet man skal gjennom. Man tenker at det må være ganske standard og ja, selv om stoffet er standard, er tilgangen og pedagogikken ikke den samme og det har faktisk stort utslag i hvor bra elevene som går på de forskjellige skolene klarer seg på prøvene sine. Det gjorde meg veldig glad å finne ut av den skolen jeg har valgt er kjent som en bra skole, så jeg føler meg mer avslappet i forhold til prøvene nå.

Forskjellig suksessrate

Noe jeg ikke visste før jeg begynte å ta lappen var at de forskjellige kjøreskolene faktisk har helt forskjellige prosenter av elever som ikke klarer oppkjøring og teori. Og det er ikke på grunn av de elevene som går der, men på grunn av lærerne. Måten de underviser på, både teorien og i bilen, er helt, helt avgjørende for hvordan elevene gjør det på prøven. Når man er elev vet man rent faktisk ikke hva som er smart å kunne.

Man vet ikke hvordan prøvene foregår. Man vet ikke hva sensor ser etter. Og alle de tingene kan gjøre at man ikke klarer prøvene sine hvis man ikke har en lærer som ikke bare lærer seg tingene, men også lærer deg og forbereder deg på hvordan du skal avlegge en god prøve som sensor lettest mulig vil godkjenne.

Flere nyheter