Ha fokus på de viktige innredningsdetaljene

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det er faktisk noen detaljer som er viktigere enn andre når du skal innrede, og det er viktig å ha fokus på de helt riktige detaljene når du skal skape drømmehjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hva som er det viktigste.

Lys

Lys er faktisk en av de viktigste faktorene når det kommer til innredning, og det er det mange som blir litt forvirret over, for det har jo ikke nødvendigvis noe med hverken møbler eller pynt å gjøre. Men det er mye man kan gjøre for å forbedre lysforholdene hjemme. Hvis du har en terrasse eller balkong, eller kanskje planer om å lage en, så er det viktig å velge helt riktig dør. På https://klarvinduer.no/dorer kan du se eksempler på terrassedører som slipper inn mye lys. Det kan faktisk endre hele lysinnfallet på rommet, og gjøre en stor forskjell.

Det er dog ikke bare dagslyset du skal være oppmerksom på når du innreder med lys. Du skal også tenke på belysningen som slår inn når det er blitt mørkt. Lamper er derfor et viktig innredningselement, og det er lurt å bruke litt tid på å finne de helt riktige lyspærene. 

Farger

Et annet element som det er viktig å ha fokus på, men som faktisk spiller sammen med lys – er farger. Det er nemlig noe som har stor påvirkning både på hvordan vi oppfatter en bolig, og på humøret. Du skal ta stilling til hva slags stemning du vil skape, vil du ha varme eller lyse farger – vil du ha noe med tekstur.

Det kan være lurt å lage en fargepalett som kanskje sier noe om deg som person, som du kan innrede resten av rommet eller boligen etter. Da kan du finne en vei som er helt personlig i innredningen, og få et helt særegent uttrykk. 

Flere nyheter