Profesjonell taktekker for ditt prosjekt

26 februar 2023
Maria Laugesen

Er du på utkikk etter en taktekker med spesiale i flate tak, da kan Uni Tak hjelpe deg. De tilbyr løsninger til alt fra private kunder og til store, offentlige prosjekter. Til nybygg er de en opplagt samarbeidspartner som kan tilby det absolutt beste innen flate tak og membraner.

Profesjonell leverandør av flate tak

Når det gjelder taktekking av flate tak, er Uni Tak AS en av de ledende leverandørene av membraner og andre produkter. Med stor erfaring på feltet har de utviklet en rekke produkter som passer for alle typer flate tak og alle behov. Produktene deres er designet for å være holdbare, pålitelige og kostnadseffektive.

Enten du er ute etter en enkeltlags membran eller et flerlagssystem, har Uni Tak den rette løsningen for deg. De tilbyr et bredt utvalg av taksystemer som er spesielt designet for å møte behovene til flate tak. Membranene deres lever opp til en veldig høy standard for å sikre maksimal ytelse og lang levetid.

 

taktekking av flate tak

 

Individuelle løsninger

Hos Uni Tak er kvaliteten viktig. Det gjelder både for de produkter de leverer og ikke minst det ferdige resultatet, men også for hele prosessen. De vil fungere som en samarbeidspartner for deg, slik at dere i fellesskap kan finne de beste løsningene for akkurat ditt prosjekt.

Det gjelder uansett om du skal ha overbygg til terrassen i ditt private hjem, eller om det er snakk om større prosjekter som parkeringsplasser eller lignende. Ingen oppgave er verken for stor eller for liten.

https://unitak.no kan du se mye mer om hvilke tjenester og produkter de tilbyr, og hvordan de kan hjelpe deg i mål med ditt neste prosjekt. Her kan du også ta kontakt til de for å få en prat om din konkrete oppgave, så du kan bli klokere på hvilke muligheter og løsninger som er relevante for deg.

Flere nyheter