Vil du lære deg å spille et instrument?

20 oktober 2020
admin

Vil du lære deg å spille et instrument?

Det er mange grunner til at man kanskje har lyst til å lære seg å spille et instrument, men det mange ikke vet er hvor bra det er for de kognitive evnene våre – hvor bra det er for hjernen vår! Så hvis man er litt oppi åra kan det å begynne å spille et instrument faktisk være noe av det beste man kan gjøre for å forebygge demens eller problemer med hukommelse generelt.

Det er nemlig et utrolig godt verktøy for både utvikling og vedlikehold av de kognitive evnene våre. Så det er faktisk utrolig bra å spille et instrument. På Danmusikk kan du se de forskjellige instrumentene og velge det som passer best for deg.

Lær deg å spille mandolin

Mandolin er et helt unikt instrument med en helt unik historie. Det er et historisk strenge-instrument som helt opprinnelig kommer fra Italia. Det er elsket fortsatt og er og har alltid vært en viktig del av den klassiske musikken. Enten som en del av orkestre, alene eller i egne mandolin-orkestre. Det er et helt unikt instrument med en helt spesiell klang. det er gøy å lære og du kan også kose deg med å kunne spille noe som de fleste andre ikke kan. Det er et instrument med et interessant reportoaire som du kan utfolde deg i og ta del i en lang og viktig historie i musikken. 

Viderefør historien

Når man skal velge instrument er det mange ting man kanskje tenker på og med mindre man er spesielt interessert i historie er det kanskje ikke det å videreføre et instruments relevans i moderne tid det man tenker over når man skal vurdere hva man skal velge. Men det er likevel noe som er verdt å tenke over. Å velge en mandolin er mer enn å bare velge en mandolin! Og hos Danmusikk kan du velge både akustiske og elektroniske utgaver!

Flere nyheter